Canale deschise: 1
Nivel maxim: 105
Puncte status: 90
Online: 24/24
Site:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Download:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Rata experienta: 300%
Rata yang: 300%
Rata obiecte: 300%
Rata fierarului: 70%/100%
Status Server:
ONLINE Acestea sunt itemele de inceput + inventar cu 4 sloturi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Am facut jocul putin mai interesant si am implementat vulpi in map1 care dropeaza
Cufere clar de luna , iar in cufere sunt pietre +4 in alta parte nu gasiti pietrele
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Avem si un nou prieten pe server care va asteapta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Bonusurile sunt cele normale avand in vedere ca este un pvm easy
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Magazinul general
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Negustorul de arme
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Negustorul de armuri
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pescar
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Femeia Batrana
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Frizuri , se deschide un shop exact pentru rasa si sex-ul care esti
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Magazin onoare
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Fierarul cu iteme de upgrade
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Alchimia Implementanta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Evolutiile
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru a trece de la o evolutie la alta va cere Ghiare si BalanteRestul va las sa descoperiti singuri .
Va asteapta multe lucruri noi
Va astept pe server, am de gand sa fac ceva de lunga durata , ;;) ;;)