Client by DarkUffo v 3.5 2012
Astazi va prezint primul meu client public ! >:D<
Cei care au jucat pe Metin2Vidra stiu deja client-ul! >:D<
Ce contine acest client?:
- Interfata map1 total schimbata
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Armele 2011-2012 = DA
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Armurile 2011-2012 = DA
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Itemele 2011-2012 = DA
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Terrain nou
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Tradus 95% in limba romana
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Vede hartile noi!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Vede imagine de breasla
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-toti mobii noi implementati
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Skiluri Nomale!
-Skinuri NPC shimbate all!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ce am pus in poza este doar o mica parte din ce vede el .... care au jucat Metin2Vidra stiu !!!
Poze:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cum sa faceti clientul sa functioneze:
1. Downloadati acest extractor: [download]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] /sau orice alt extractor folositi voi !!!
2. Dupa despachetati din "PACK" fisierele pack.eix si pack.epk acela este root alt clientului !!!
3. Acolo modificati ip clientul are 2 CH este simplu de moficat sun o multime de tutoriale
Download torrent: [download]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Download Direct rapid: [download]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astept pareri....