[table][tr][td]
Metin2 Night FurrySite-ul serverului :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nivel maxim : 250
Bonus experienta:1000%
Drop yang: 1000%
Drop obiecte: 1000%
Rata fierarului: 100%
Online : 24/24 , 7/7
Puncte status: 95
Tip server : 20% PvM - 80% PvP cu level maxim 250.
米Exista bonusurile 6/7 (sunt doar PVM , nu anti rase sau rezistenta rase)
米Harti de la level 100-250
米Evenimente: OX, Hide GM, PvP.
米Sunt 2 CH-uri ON
米Iteme pentru UPGRADE le gasiti la Shop.
米Marmura si Skill P se gasesc la NPC !!!
Dragi jucatori,
Daca va intrebati de ce sa alegeti serverul nostru si nu altele? suntem bucurosi sa va raspundem ca
Ceea ce ne diferentiaza de toate celelalte servere este faptul ca noi GARANTAM 100% LONGEVITATEA acestui server.Nu acceptam si nici nu am acceptat pusti incapabili in staff.Caci echipa noastra este deja formata din oameni foarte capabili care indeplinesc conditiile atat de Game master cat si tehnicieni.Asa ca am ales sa redeschidem acest server sper sa va placa noile modificari,bonusuri si multe altele destul de atractive zic eu.Va multumesc pentru timpul acordat si speram sa nu va dezamagim si sa jucati cu incredere caci nu vor exista vreodata RESTART LA CONTURI sau alte chestii facute de multe servere private in ziua de astazi.
EVENIMENTELE SERVERULUI :
EVENIMENT OX : ACTIVAT
EVENT PvM : ACTIVAT
EVENT HIDE : ACTIVAT
EVENT PvP : ACTIVAT
CATEVA DINTRE EVOLUTIILE SERVERULUI :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Restul descoperiti pe server ! Va asteptam cu drag ! STAFF-UL este foarte activ si prietenos , nu da iteme si nu vor exista iteme modate !